Topbuffet

Dit buffet is vanaf 30 personen

 

Anti-pasta
Grot gerijpte Toscaanse kaas
Romaans vleesplateau met vijgencompote
Zongedroogde tomaatjes, artisjok en plakjes aubergine
Pommedori tomaat met buffel mozzarella

Geserveerd met diverse oliën, balsamico, zeezout, pepermolen en diverse broodsoorten

Vleesgerechten:
Gerookte eendeborst met zuurkool cranberry`s
Rib-eye met honingportsaus geserveerd met venkelpuree
Parelhoen met citrusvruchten met kastanjerisotto
Reepjes ossehaas met stroganoff garnituur

Visgerecht:
Grote gamba`s op bedje van glasnoodles met zeewier en tonijn-sushi
Plateau met heilbot, zalm en rivierkreeftenstaartjes
Gebakken rode mul met fijne groentes

Prijs p.p. € 33,50zonder dessert

Nagerecht:
Crepé suzette
Pruimentaart met mascapone
Ambachtelijk aardbeien, vanille en pistacheijs
In Italiaanse likeur gedoopte cattucini (amandelkoekjes)

Prijs p.p. dessert € 39,50

Wijnsuggestie: Fantastische witte Riesling wijn á € 24,95 per fles met mooie 35 cc glazen

Je kunt ook één van onze andere desserts bijbestellen:   

 

Kosten: € 3,50 per persoon