Topbuffet

Dit buffet is vanaf 30 personen

 

Anti-pasta
Grot gerijpte Toscaanse kaas
Romaans vleesplateau met vijgencompote
Zongedroogde tomaatjes, artisjok en plakjes aubergine
Pommedori tomaat met buffel mozzarella

Geserveerd met diverse oliën, balsamico, zeezout, pepermolen en diverse broodsoorten

Vleesgerechten:
Gerookte eendeborst met zuurkool cranberry`s
Rib-eye met honingportsaus geserveerd met venkelpuree
Parelhoen met citrusvruchten met kastanjerisotto
Reepjes ossehaas met stroganoff garnituur

Visgerecht:
Grote gamba`s op bedje van glasnoodles met zeewier en sushi
Plateau met forel, zalm en rivierkreeftenstaartjes
Gebakken rode mul met fijne groentes

Prijs p.p. € 36,85 zonder dessert

Nagerecht:
Crepé suzette
Pruimentaart met mascapone
Ambachtelijk gemaakt aardbeien-, vanille- en pistacheijs
In Italiaanse likeur gedoopte cattucini (amandelkoekjes)

Prijs p.p. dessert € 43,45

Je kunt ook één van onze andere desserts bijbestellen:   

 

Kosten: € 4,50 per persoon