Buffet Orientaal Indonesia

Koud:
Salade oriëntaal: groente/aardappelsalade met pindasaus.
Salade madras: oosterse kip/kerriesalade met appel, ananas, rozijnen.

Warm:
Nasi goreng: gebakken rijst met o.a. ham en groenten.
Miehoen: rijstvermicelli met gebakken garnituur.
Ayam kerrie: stukjes kipfilet in kerriesaus, prei en champignons.
Ayam sat: gemarineerde kipblokjes in orientaalse pindasaus.
Dading rendang: gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus met kokos
Babi pangang: geroosterd varkensvlees met kruidige saus en atjar
Dadar isi telor: roergebakken ei met groenten en zoete tomatensaus.
Rempeng saté: gehaktballetjes in satésaus.
Rempeng pangang: gehaktballetjes in zoet/zure saus.
Pansit goreng: gefrituurde kleine loempia’s met zoete chilisaus.
Oedang imping: garnalen en cassave kroepoek
Bhajias: gebakken uitjes en sambal apart.

Prijs p.p. € 26,35 (vanaf 20 personen)

Bestel ook één van onze desserts:

 

Kosten: € 4,50 per persoon